La Ciorogârla, continuă investiţiile pentru dezvoltarea şi modernizarea comunei. Unul dintre cele mai importante proiecte, necesare şi mult-aşteptate de către cetăţeni, este cel acela de asfaltare a străzilor. Primarul Victor Niculae a demonstrat deja că se ţine de cuvânt şi nu ratează nicio sursă de finanţare pentru a-şi duce la bun sfârşit proiectele pentru comuna sa.

„Ce promitem, facem! V-am spus că vă ţin la curent cu toate demersurile pe care le întreprindem pentru modernizarea comunei noastre, aşa că iată noutăţile! Am terminat de asfaltat strada Horia, iar strada Grădinari este aproape gata. Pe strada Magnoliei se lucrează intens pentru a avea apă şi canalizare, cât mai curând. De asemenea, au fost remediate unele probleme la reţeaua de iluminat public”, a spus primarul Victor Niculae.

Foto: Primăria Ciorogârla

El le-a reamintit locuitorilor comunei Ciorogârla că toate aceste lucruri se fac cu trudă, dar mai ales cu o echipă puternică.

„Mi-aş dori foarte mult să vedeţi dincolo de cuvintele goale ale celor care doar vorbesc şi fac nimic în sprijinul comunităţii noastre! Pentru noi, faptele vorbesc! Împreună am făcut şi vom face în continuare lucruri care să conteze pentru noi toţi!”, a precizat primarul comunei Ciorogârla, Victor Niculae.

Comentariile sunt închise.