Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov anunţă că Asociaţia „Măgurele Science Park” organizează, astăzi, a doua ediţie a evenimentului de tip „Innovation Bridge- Connect local actors to foster regional development”( Dezvoltarea publică locală prin inovare și conectarea părților interesate).

„În cadrul proiectului „Connect – Dezvoltarea publică locală prin inovare și conectarea părților interesate” implementat de Măgurele Science Park, evenimentul va aduce la aceeași masă actori din ecosistemul de inovare din regiuni diferite pentru a facilita dialogul și colaborarea între entitățile implicate în dezvoltarea locală. La cea de-a doua ediție(…), cele două regiuni participante sunt București-Ilfov și Centru. La prima ediție din data de 03 aprilie 2023, cele două regiuni participante au fost București-Ilfov și Sud-Muntenia.

Întâlnirea va oferi invitaților oportunitatea de a-și prezenta proiectele și poveștile de succes, cu accent pe modul în care acestea au contribuit la dezvoltarea locală prin inovare și, totodată, de a face schimb de bune practici”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

Conform sursei citate, obiectivul general al proiectului „Connect – Dezvoltarea publică locală prin inovare și conectarea părților interesate” îl reprezintă creșterea capacității Asociației MSP de a elabora și fundamenta mecanisme pentru susținerea și promovarea dezvoltării la nivel local și de interacțiune cu autoritățile și instituțiile administrației publice, prin inovare și adaptabilitate față de nevoile ecosistemului de cercetare – dezvoltare – inovare (CDI).

Mai multe detalii despre proiect, pe pagina Facebook 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 𝗯𝘆 𝗠𝗦𝗣: https://www.facebook.com/connectpoca

Comentariile sunt închise.