Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier ce s-a produs, duminică dimineață, 25 decembrie, pe strada Principală din localitatea Vărăști, judeţul Giurgiu.

    ISU Giurgiu transmite că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit inconștient. „Echipajul de pompieri care a ajuns la locul evenimentului i-a acordat primul ajutor. Ulterior, acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat de urgență la un spital din capitală. Un alt bărbat în vârstă de 80 de ani și o adolescentă de 17 ani au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital”, au anunţat pompierii giurgiuveni.

    Conform sursei citate, la caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, elicopterul SMURD și două ambulanțe SAJ și SABIF.

    „Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor și au acționat pentru sablarea părții carosabile. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări”, a mai transmis ISU Giurgiu.

    Comentariile sunt închise.