Primăria comunei Petrăchioaia a început, din 13 decembrie, distribuirea produselor alimentare, tranşa a V-a, acordate Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Devaforizate (POAD).

    „Pachetele cu alimente se distribuie la Primaria Petrăchioaia de luni până joi, între orele 09:00 şi 16:00. Beneficiarii produselor alimentare gratuite sunt persoanele care beneficiază de ajutor social (conform Legii nr. 416/2001, cu modificările și completările ulterioare), persoanele care beneficiază de alocaţie pentru susţinerea familiei (conform Legii nr. 277/2010, republicată, cu modificările și completările ulterioare), persoane cu dizabilități, încadrate în grad de handicap grav cu însoțitor si grav fără însoţitor”, au transmis reprezentanţii Primăriei Petrăchioaia.

    Conform sursei citate, eliberarea pachetelor se face către titularii beneficiului acordat, pe baza actului de identitate valabil (original şi copie) şi a certificatului de încadrare în grad de handicap (în copie; acolo unde este cazul) şi persoanele beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, cuponul primit prin poştă.

    „Având în vedere greutatea pachetelor (25,36 kg/persoană), Primăria comunei Petrachioaia recomandă beneficiarilor să vină însoţiţi la ridicarea alimentelor sau să fie pregătiţi să le transporte”, au mai afirmat reprezentanţii Primăriei Petrăchioaia.

    Comentariile sunt închise.