Un bărbat de 43 de ani din Bărcăneşti, judeţul Prahova, a fost arestat, după ce a făcut scandal într-un restaurant şi, de asemenea, este acuzat că ar fi tâlhărit doi copii. Incidentul a avut loc pe 12 decembrie.

    „La data de 12 decembrie, în jurul orei 16.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană s-a manifestat recalcitrant în interiorul unui restaurant din zona de Nord a municipiului Ploiești. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate au reușit, la scurt timp, identificarea și ulterior depistarea persoanei implicate, ca fiind un bărbat de 43 de ani, din comuna Bărcănești”, a transmis IPJ Prahova.

    Conform sursei citate, polițiștii au identificat la fața locului doi minori care au declarat că, în timp ce se aflau în incinta unității, același bărbat le-ar fi cerut banii pe care îi aveau la ei.

    „A reuşit să îi deposedeze prin violență de sumele de 10, respectiv 12 lei, ulterior persoana în cauză părăsind incinta într-o direcție necunoscută”, a mai transmis Poliţia Prahova.

    Bărbatul a fost prins şi reţinut, la scurt timp, iar miercuri, 14 decembrie, a primit mandat de arestare preventivă.

    Comentariile sunt închise.