Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, l-a însoţit marţi, 6 decembrie, pe Moş Nicolae care le-a dus daruri copiilor din Centrul Maternal Săftica şi în Centrul de Plasament Periş.

    „Anais și Antonio, copiii din prima fotografie, sunt gemeni și au patru ani. Anais a primit păpușa Minnie pe care și-o dorea atât de mult! Iar Antonio a primit mașinuțe. Moșul le-a mai pus în ghetuțe dulciuri și fructe. Amândoi au trecut prin clipe foarte grele, dar, cel puțin astăzi, s-au bucurat nespus.

    Toți copiii au fost fericiți să vadă că Moșul nu i-a uitat și că le-a lăsat darurile mult dorite la sediul Consiliului Județean Ilfov. Au primit haine, jucării, dulciuri și fructe. Iar doamnele care lucrează în aceste centre ne-au așteptat cu prăjituri și plăcintă de dovleac.

    Nu-mi place când aud că trebuie să fim mai buni de sărbători. Trebuie să fim buni zi de zi. Cu copiii, cu bătrânii, cu animalele, cu tot ce ne înconjoară. Să fim buni mereu și să lucrăm în echipă! Toate cadourile au fost cumpărate din fonduri personale, ne-am mobilizat cu toții la muncă. Le mulțumesc enorm colegilor mei de la CJ Ilfov!”, a transmis preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

    Detalii:

    Comentariile sunt închise.