Primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol, a transmis joi, 1 Decembrie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României.

    „Dragi români, în acest an, pe fondul războiului care se poartă la est de noi, aniversarea Zilei Naționale sosește cu un plus de conștientizare a vremurile pașnice pe care le trăim în interiorul granițelor noastre.

    Istoria României, inclusiv cea modernă, contemporană, a fost marcată de tulburări; cu toate acestea, însă, hotarele țării noastre sunt stabile și protejate inclusiv de partenerii noștri militari. Acest fapt ne conferă, ca locuitori, un echilibru pe care, poate, până în prezent, nu l-am înțeles atât de clar.

    Gândurile mele se îndreaptă, astăzi, cu recunoștință, atât către cei care, într-un trecut marcat de războaie, au reușit crearea unui stat românesc unitar, dar și către cei care, în prezent, îl păstrează omogen.

    De Ziua Națională a României din acest an deosebit, îmi doresc să ne bucurăm, cu toții, români de pretutindeni, nu doar de pace, ci și de libertatea pe care ea ne-o aduce! La mulți ani, România! La mulți ani, Române!”, a scris pe Facebook primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

    Comentariile sunt închise.