Sute de giurgiuveni de toate vârstele au ignorat frigul şi ploaia şi au mers la manifestările organizate în municipiu, cu ocazia Zilei Naţionale a României, astăzi, 1 Decembrie.

    Mai întâi, participanţii au asistat la o slujbă religioasă, la Mausoleul Eroilor din incinta Bisericii  „Înălţarea Domnului”, dar şi la tradiţionala depunere de coroane. Au depus coroane de flori reprezentanţii principalelor instituţii din Giurgiu, cei ai structurilor Ministerului de Interne, respectiv ai Apărării, dar şi cei ai partidelor politice.

    Activităţile s-au mutat în Piaţa Tricolorului, în faţa Primăriei Giurgiu, acolo unde au transmis mesajele lor, de 1 Decembrie, prefectul, preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul municipiului Giurgiu şi, ulterior, cei prezenţi au asistat la parada militară.

    Tot în mod tradiţional, şi la Giurgiu a fost organizată o masă populară unde au fost servite sarmale şi fasole. În zonă a fost amenajată şi o scenă pe care au urcat artişti locali, interpreţi de muzică populară.

    Comentariile sunt închise.