Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Ștefan Rădulescu, a anunţat că luni, 28 noiembrie, câştigătorii concursului de artă plastică „Sfântul Andrei- Ocrotitorul României” au fost premiaţi, la Otopeni.

    Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov ne încântă continuu cu activități educative care îi ajută pe oameni să își transpună imaginația în cuvinte, imagini, obiecte.

    Pentru a îi oferi sărbătorii Sfântului Apostol Andrei importanța cuvenită în cotidianul nostru, a fost organizat un concurs de artă plastică în cadrul căruia elevii din școlile din Ilfov au realizat lucrări cu tema Sfântul Andrei pe care le-au prezentat într-o expoziție. Astfel, cei mici au avut oportunitatea de a contura liber ideea de credință”, a declarat vicepreşedintele CJ Ilfov, Ştefan Rădulescu.

    Potrivit sursei citate, în urma jurizării, cele mai bune lucrări au primit premii care au constat în rucsace ce conțin materiale de pictură (pânze, culori acrilice, pensule, pixuri, etc), cărți, obiecte tradiționale.

    Evenimentul fost susținut de Consiliul Judetean Ilfov prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Centrul Cultural Ion Manu Otopeni.

    Comentariile sunt închise.