Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, 1.260 de pachete cu țigarete, ascunse și nedeclarate. Bunurile aparţineau unui bulgar care nu avea documente pentru acestea.

    „În data de 24.11.2022, în jurul orei 11.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni din cadrul P.T.F. Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un microbuz, condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 45 de ani.

    Cu această ocazie, în urma controlului efectuat, colegii noștri au descoperit, în plafonul acestuia și sub bancheta șoferului, cantitatea de 1.260 pachete cu țigarete de diferite mărci. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că bunurile  aparţin șoferului microbuzului care nu deţinea documente de provenienţă pentru acestea”, au transmis poliţiştii de frontieră giurgiuveni.

    Conform sursei citate, produsele, estimate la o valoare de 28.980 lei, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră. De asemenea, şoferul bulgar s-a ales şi cu dosar penal.

    Comentariile sunt închise.