Un TIR plin cu porci s-a răstunat, joi, 24 noiembrie, pe Drumul Naţional 65, în zona localităţii Optaşi-Măgura, judeţul Olt. În accident au murit 33 de porci, dar, din fericire, şoferul nu a păţit nimic.

    Potrivit Poliţiei Olt, TIR-ul în care erau peste 180 de porci transporta animalele dinspre o localitate din judeţul Dolj spre localitatea Costeşti din judeţul Argeş. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul mastodontului şi TIR-ul s-a răsturnat.

    „Din primele verificări, poliţiştii au constatat că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Gorj. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis poliţiştii din Olt.

    Pompierii din judeţ au acționat, la rândul lor, pe parcursul nopții, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență. Ei spun că șoferul autocamionului a fost monitorizat de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital.

    Comentariile sunt închise.