Sezonul cald reprezintă întotdeauna o provocare, dar există câteva trucuri care te pot ajuta să faci față caniculei și să arăți fabulos.

  Esențial în perioada verii este să renunțăm la hainele groase și la materialele care nu absorb deloc transpirația și să le înlocuim cu articole vestimentare cu materialele cele mai subțiri din garderobă, indiferent că este vorba despre rochii, fuste sau tricouri. De asemenea, jeanșii lungi ar trebui să fie înlocuiți cu pantalonii scurți sau cu pantalonii largi, care se potrivesc de minune cu bluzele elegante și cu topurile de tip sport sau casual.

  Iar atunci când vine vorba despre încălțăminte, puteți alege sandalele, modelele Crocs sau șlapii, pentru mai mult confort și ventilație.

  De asemenea, hainele mulate ar trebui eliminate din garderoba ta, atunci când afară este caniculă, pentru a evita sentimentul că hainele pe care le porți se lipesc efectiv de tine.

  Acesta este și motivul pentru care se recomandă să optezi pentru haine care au o croială lejeră, deoarece acestea sunt confortabile și lasă pielea să respire. O altă variantă pe care o poți alege sunt hainele cu un număr mai mare, tot pentru ca pielea să poată respira mai bine.

  Specialiștii recomandă să evităm pe cât posibil materialele transparente precum voalul sau dantela și să purtăm haine cât mai colorate

  Comentariile sunt închise.