Un tânăr din municipiul Giurgiu a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că ar fi furat două telefoane mobile dintr-o pizzerie din oraş.

    “La data de 15 ianuarie a.c., ora 01.11, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, ușa de acces a societății la care acesta lucrează a fost spartă, de către o persoană necunoscută.

    În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că în noaptea de 14 spre 15 ianuarie a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale, cu sediul în municipiul Giurgiu, prin forțarea ușilor de acces, de unde ar fi sustras 2 telefoane mobile. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis poliţiştii giurgiuveni.

    Conform sursei citate, pe 22 ianuarie, pe baza probatoriului administrat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Giurgiu.

    “Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale”, au mai transmis poliţiştii giurgiuveni

    Comentariile sunt închise.